Megjelent a Vince bormagazin december-januári száma!
A hagyományoknak megfelelően a 15.000 példányban megjelenő, prémium célcsoportot elérő idei utolsó száma ezúttal is összevont: a december-januári magazinunk középpontjában a tradicionális eljárással készült pezsgők állnak, több mint 60 tételt kóstoltunk meg, ezek közül mutatjuk a legjobbakat.

A champagne-ok természetesen most is taroltak, de elöljáróban azt is eláruljuk, hogy több 5 csillagos eredmény született a magyar tételek közt is, pedig a szigorú zsűri ritkán bánik ennyire bőkezűen a pontokkal!

De találni remek összefoglalót a világbajnok Ferrari hazájából, Trentodocból, egy remek írást arról, hogy „meddig él egy bor”. Építészekkel járjuk körbe az itthoni és nemzetközi példákat, bemutatja, mire is érdemes figyelni egy borászat megtervezésekor.

Külön figyelmet érdemel az OMV szponzorálta a”Borvidéki sípályák” összeállítás, amely egy másik ágazathoz tartozó céget mutat be releváns módon, a lap profiljához illesztve. A Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettesével készült interjú pedig a hitelintézet elmúlt tíz évének kiemelt mérföldköveit veszi sorra, egy-egy olyan bor „közreműködésével”, amely valamilyen módon utal az adott eseményre reflektál (és az interjú és a fotózás is stílszerűen egy borbárban zajlott). Mindkét összeállítás jó példa arra, hogy személyre szabott kreatív megoldásokkal, az ügyféllel együtt gondolkodva egy első látásra távoli szektort is be tudunk illeszteni releváns kontextussal a magazinba.

További részletek a lapból: https://vince.hu/lapajanlo/vince-lapajanlo-bor-pezsgo-december