fbpx

Idén 12. alkalommal rendezzük meg az Advent Bazilika eseményünket 2022. november 18. és 2023. január 1. között Budapesten, a belváros szívében, a Szent István téren és környező utcáiban, ahol ismét pompás köntösbe öltözik és zsibongással telik meg a környék, a Bazilika pedig monumentális fényfestést húz magára. Meseországot idéző vásárunkban újra felelevenítjük a karácsony hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is.

Szervezze Ön is évzáró rendezvényét az Advent Bazilika területén felállított 10-70 fős Hüttéinkben!
Egy olyan vásári forgatagban, amely 2019 után 2021-ben is elnyerte Európa Legszebb Karácsonyi Vására címet.
A Hütték a teljes nyitvatartási idő alatt bérelhetők karácsonyi forraltborozásra, klasszikus karácsonyi ételek elfogyasztására, de akár sajtóeseményre, mikulás ünnepségre, családi, baráti összejövetelekre is .
A színes karácsonyi forgatagban idén is lesz Mikulás, korcsolyapálya és még sok más remek program, míg a Nagyhütte tetőteraszáról remek kilátás van a Bazilika épületére vetített fényfestésre.
Az Advent Bazilika rendezvényen lehetőség van akár időszakos önálló márka megjelenésre is, legyen szó termékkóstoltatás, promócióról, szolgáltatás/ termék népszerűsítésről is.

Részletes bemutató anyagunkat a szolgáltatásról itt találja.

Amennyiben további kérdése van, kollégánk az alábbi elérhetőségeken, örömmel áll rendelkezésre:

Reichardt Zsanett- Advent Bazilika rendezvényszervezés
0670 196 9860
hirdetes@kodmedia.hu