Felsőfokú végzettségű nők konkrét szolgáltatókat kerestek az Őszi Esküvő Kiállításon

Bár a látogatóktól és a kiállítóktól is sok pozitív visszajelzést kaptunk az Őszi Esküvő Kiállításról, munkánk során szeretünk adatok alapján értékelni, ezért a kiállítást követően egy rövid kérdőívben mértük fel jegyvásárlóink véleményét az Őszi Esküvő Kiállításról. Vajon mire mondtak igent az esküvő előtt állók?

Az esküvő szakmában dolgozók számára valószínűleg nem meglepő, hogy az Őszi Esküvő Kiállításra jegyet vásárlók 81,8%-a nő. A válaszadók döntő többsége (80,8%) felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkezik, 71,7%-uk 30 év alatti. A látogatók közül szinte senki nem érkezett egyedül. Legtöbben (70,7%) párjukkal jöttek el a kiállításra, de sokakat (15,2%) kísért el barátnő vagy barát, illetve szülő vagy testvér (11,1%).

A kiállítók számára örömteli az az eredmény, mely szerint a jegyvásárlók 54,5%-a konkrét szolgáltatót, terméket keresett, 24,2%-uk pedig kedvezményes vásárlási szándékkal vett részt a kiállításon. Talán ettől is pozitívabb, hogy a válaszadók 76,7%-a számára többnyire vagy teljes mértékben teljesültek is azok a célok, amelyekkel az Őszi Esküvő Kiállításra érkeztek.

A válaszadók 74,8%-a a kiállítók számával, 75,7%-a a kiállítói lista széleskörűségével, 82,9-a a kiállítók kínálatával többnyire vagy teljes mértékben elégedett volt. Nem csoda tehát, hogy látogatók sok időt töltöttek a kiállításon: 28,3%-uk fél napot, 21,2%-uk pedig az egész napot a kiállításon töltötte.

A kérdések eredményei alapján nem meglepő, hogy összességében a látogatók 76,8%-a elégedett vagy teljes mértékben elégedett az Őszi Esküvő Kiállítással, 74,7%-a ajánlaná vagy kifejezetten ajánlaná azt barátainak és ismerőseinek.