Anglia legnagyobb influenszer ügynökségével és a BBC-vel működik együtt az iFaktor Agency

A HG Média Csoporthoz tartozó iFaktor Agency influenszer-marketing ügynökség egy nemzetközi adománygyűjtés keretein belül kooperál Anglia legnagyobb influenszerekkel foglalkozó ügynökségével, a Connect Managment-tel és a brit nemzeti műsorszolgáltató BBC-vel, akikkel közösen egy 24 órás élő TikTok-bejelentkezésben működnek közre. Az iFaktor Agency részéről Szomjas Jennifer influenszer és L.L. Junior énekes és a vele közösen fellépő – korábbi X-Faktoros -, Burai Renátó képviselte hazánkat a „BBC Children in need” alapítvány adománygyűjtésén.

A 24 órás élőzés lényege, hogy Anglia legnagyobb influenszer-ügynöksége egy teljes napon keresztül élőben van. A műsor alatt különböző tehetségek kerülnek reflektorfénybe. Az előadók a legkülönfélébb produkciókkal próbálják elkápráztatni a nézőket.

Az eseményen részt vesznek énekesek, táncosok, influenszerek, de volt olyan is, aki különböző vicces challengeket hajtott végre (mint egy fiú, akinek legyantázzák élőben a lábát, ha bizonyos összeget elér az adakozás). A kezdeményezést a TikTok is teljes mellszélességgel támogatja, hogy minél több emberhez eljusson.

Az élő közvetítésben a Juhász Katalin „Katie” által vezetett, iFaktor Agency is részt vett. Ügynökségünk vezetőjét pedig elkísérte Lady Szomjas, Burai Renátó és L.L. Junior is, akik szintén közreműködtek a nem hétköznapi live-ban.